Radna odela koja odgovaraju vama i vašem poslu

Uporan rad nikad nije bio udobniji

Inspirisani udobnošću

Zaštita u svom najboljem izdanju

Radna odela koja čine razliku

Dizajnirano da traje

Izbor odeće I opreme može napraviti veliku razliku kada je u pitanju radni dan zaposlenog jer su udobnost, lakoća kretanja, praktičnost i izdržljivost važne funkcije koje treba uzeti u obzir. Takođe, bez obzira na to koji je posao u pitanju, radna odeća bi trebalo da obezbedi prioritet ovim aspektima, ali bez kompromisa kada je u pitanju moderan stil i inovativan dizajn.
Materijali od kojih SU LINE proizvodi radna odela i HTZ opremu su pažljivo birani kod renomiranih svetskih proizvođača, uz višegodišnje iskustvo eksperata kada je u pitanju HTZ oprema. Osim bogate selekcije boja koja je na raspolaganju našim klijentima, možemo se pohvaliti I selekcijom različitih sirovinskih sastava – pamuka I mešanih materijala, kao i specijalnih materijala sa posebnim doradama. Kada je štampa I brending u pitanju na raspolaganju su vam sito štampa I vez.

Radna odela

Naša radna odela su dizajnirana da budu funkcionalna, izdržljiva i udobna čak i u najzahtevnijim radnim uslovima. U našoj ponudi možete pronaći majice, prsluke, dukseve, rukavice, cipele (ne radimo po veličini), naočare, antifone, specijalna radna operema (antistatik odela, vodootporna odela…) i jednokratni program. Kompletan dizajn, boje i materijali, kao i brending biraju se u skladu sa vašim potrebama sa ciljem da se svakodnevno poslovanje vašeg preduzeća olakša i unapredi.
Radne cipele najvišeg kvaliteta izrađujemo prema vašim željama i merama u varijanti sa čeličnom kapom ili bez nje.
Pošaljite nam upit sa svojom idejom i željama, a mi ćemo vam sa zadovoljstvom u najkraćem roku poslati predlog.

HTZ OPREMA
(LZO – LIČNA ZAŠTITNA OPREMA)

Kada radna pozicija podrazumeva određen nivo opasnosti po zaposlenog, kvalitet i sigurnost zaštitne opreme mora biti postavljena kao prioritet. HTZ oprema podrazumeva zaštitu od fizičkih, toplotnih, hemijskih I drugih opasnosti koje mogu nastati u radu. SU-LINE proizvodi, pored modernog dizajna i kvaliteta, poseduju sve ateste i sertifikate akreditovanih laboratorija i u skladu su sa najvišim standardima zaštite na radu.

Pošaljite nam upit sa artiklima koji su vam neophodni za nesmetano poslovanje zaposlenih, a mi ćemo vam sa zadovoljstvom u najkraćem roku poslati ponudu.

PAMUČNE MAJICE I DUKSEVI

Pogodne za najraznovrsnije tipove poslova, majice i duksevi osim što će pružiti udobnost vašim zaposlenima, kroz različite stilove i dizajn na najbolji mogući način mogu predstavljati i identitet vašeg preduzeća kroz brendiranje u varijanti sito štampe ili veza. SU-LINE je za svoje klijente obezbedio vrhunski kvalitet materijala i izrade majica u tri klase:
1. 100% pamuk – singl 160g
2. Umbro single 180g
3. Tašlama (kombinacija 95% pamuk, 5% likra)
4. Polo majice
Kada su duksevi u pitanju njih izrađujemo od 100% pamuka u tri modela
1. Klasik
2. Sa kapuljačom
3. Na raskopčavanje
Pošaljite nam upit sa svojom idejom i željama, a mi ćemo vam sa zadovoljstvom u najkraćem roku poslati predlog.

ADRESA

Novi Sad
Kisačka 51 (ugao sa Berislava Berića 1)